Soitin eilen illalla Hannelelle, josko hän lähtisi omien koiriensa kanssa meidän lenkkiseuraksi. Ja lähtihän ne:) Joten meitä oli sitten liikenteessä sekalainen seurakunta. Pari rhodesiankoiraa, Anni-stabyhound, Nuppu-hoffi ja pari ihmistä. Mentiin hiukan normalia pidempi lenkki. Jonnii verran oli metsässä lunta, joten lumisäärystimet tuli ensimmäistä kertaa tänä talvena hyötykäyttöön... Oli oikein mukava lenkki. Mukava ilma, hiljaista, ei vastaantulijoita ja puhdas hanki. Aivan loistavaa. Ainut huono puoli oli Ruususen hetkittäinen huono käytös. Ruusa oli täysin vakuuttunut, että Nuppu leikkii vain vaikeasti tavoiteltavaa ja oikeasti sisimmässään haluaa leikkiä hänen kanssaan. Räykytti sitten Nupun korvan juuressa:( Tuli onneksi aina kutsulla sieltä pois. Mutta pelkäsin hiukan, että jos tyttö ketjuttaa käytöksen (haukun-kutsu-palkka). Ei onneksi kuitenkaan tehnyt niin. Kotiintultua oli todella rauhallista. Kummatkin koirat vaan nukkuivat.

Tänään käytiin vain pikalenksulla koirien kanssa, kun olin menossa tallille. Lisa sai sitten kunnollisen lenkin. Tarkoituksena oli mennä tallikeikan jälkeen vielä kunnolliselle lenkille koirien kanssa, mutta armoton nälkä vei voiton ja oli pakko mennä kauppaan ruokaostoksille. Ja tulipa sitten sekin selväksi, että Ruusa on hyvin tehokkaasti tamperelaistunut koira. Ostin muutaman pätkän mustaamakkaraa ja siitähän tyttö sekosi ihan täysin. Söin sitä sohvalla ja Ruusa ei tiennyt mitne päin olisi ollut. Kieppui vain siinä vieressä aivan täpinöissään. Olen ennenkin syönyt sohvalla, siinä ei ollut mitään uutta tytölle. Annoin sitten syötyäni vielä pienet pätkät mustaa molemmille koirille. Näytti maistuvan:)

Huomenna onkin sitten edessä tuplalenkitys. Ensin Ruusunen pääsee juoksemaan whippetpoikien kanssa. Ja sen jälkeen Pave lähtee juoksulenkille.

Joten nyt nukkumaan, että huomenna taas jaksaa:)