Ruusunen on tällä viikolla hiukan tuhissut, siis puhaltanut ilmaa pihalle ja hiukan aivastellut. Siis ei todellakaan jatkuvasti, hyvin satunnaisesti vainen. Uuudenvuodenaattona tyttö peuhasi Prada-hoitokoiran kanssa tuntitolkulla. Ja uudenvuodenpäivänä oltiin Edenin kanssa lenksulla. Tyttö oli molemmilla lenkeillä hiukan normaalia vaisumpi. Toki leikki ja juoksi mutta ei ollut aivan normaali iloinen itsensä. Kotonakin nukkui aika tavalla ja mikä kummallisinta ei lainkaan kiusannut Paavoa :)

Perjantai-aamuna huomasin, että tytöllä on molemmin puolin kummalliset patit. Siis huulien ja silmien välissä. Noin peukalonpään kokoiset. Ja tosiaan oli ollut pari päivää normaalia hiukan surullisemman oloinen. Joten soitto ell-asemalle. Ja sainkin ajan samalle illalle. Diagnoosi oli mitä yllättävin, lähes järkyttävä. Keuhkokuume. Ja minä jopa perjantaina mietin, että soittaisiko lääkärille vaiko ei ja tytöllä on tuollainen sairaus. Ei hitto... !

Nyt on 10 päivän antibioottikuuri päällänsä ja lisäksi silmätippoja (ne on hiukan rähmineet). Jos ei maanantaihin mennessä helpotu niin täytyy ottaa uudestaan yhteyttä ell:n. Toivottavasti tytön olo paranee pian!

Viime yön koirat nukkui sitten mun kanssa sängyssä. En raaskinut jättää potilasta olkkariin, kun on ollut aika halipulainen... Eipä sitten ollut pelkoa että olisi saanut liikaa unta. Molemmat nukkui ihan mussa kiinni:) Ja puoli kolmesta eteenpäin nukkuminen oli vielä heikompaa, kun sain viestin että Sanna on lähtenyt kohti TAYS:a synnyttämään... Huh, että jännitti. Aamulla kävin sitten lenkittämässä heidän koiran, ruokin, pakkasin Nepun tavarat ja vein tytön hoitopaikkaan.

Tämä päivä on mennyt aika tavalla sohvalla pötkötellen, kaik yhes koos:) Ruusa on yhä todella väsynyt, voi kunpa lääkkeet alkaisi vaikuttamaan pian!! Ja ilmakin on toki tuollainen eli pikalenkeillekin täytyy pukeutua huolella. Eipä mulla ja Pavella ole hätää mutta keuhkokuumeinen ei saa saada yhtään kylmää. Virittelinpä tytölle sitten Paven haalarin päälle. Ihan sopiva se ei tietty ollut, mutta jotenkuten pysyi päällä.

Nyt sitten toivotaan parasta ja ei mietitä muita vaihtoehtoja :)