Hetki on taas vierähtänyt viime päivityksestä. Sitä se flunssa teettää, ettei viitsi edes kirjoitella...

Joulu meni yllättävänkin kivuttomasti. Etukäteen jännäsin aikas paljon, kuinka vanhempieni koira suhtautuu Ruusaan. Miinassa kun on hiukan huumoripoliisin vikaa... Mutta Miina-tyttö yllätti täysin ja positiivisesti. Jopa hetkittäin leikkikin ipanan kanssa. Tosin aika jäykin jaloin ja varuillaan olevasti, mutta kuitenkin. Tosin ei koskaan silloin kun Paavo oli lähellä, mikä olikin varmasti vallan viksua. Muun aikaa Miina lähinnä vältteli Ruusan seuraa inhon sekainen ilme naamallaan. Ja Ruusakin jätti Miinan aika hyvin rauhaan, eikä mennyt härkkimään. Itsellä joulu meni flunssaa sairastaessa eli aika sumussa... Mutta sen verran kuitenkin tajusin, että ipana oli kuin kala vedessä suht vieraitten ihmisten keskellä ja uusissa tilanteissa. Sopeutuvainen tyttö. Ja senkin tajusin, että luoksetulosana (jonka hölmönä kerroin muille:)) ei toimi muilla kuin mulla. Kjäh, kjäh ja hyvä homma!

Uutena vuotena ipana oli sitten hoidossa Tamu-rhontin riesana. Oli kuulemma ollut vallan kiltti tyttö, hiukan oli vain silpunnut sanomalehtiä (unohdin sanoa, ettei meillä ole sellaisia ollut missään vaiheessa käytössä...). Kuulemma oikein ihana pentu:) Ja Tamu oli kärsivällisesti jaksanut leikittää Ruusaa. Ja kun oli kyllästynyt ipanan seuraan, oli Ruusa uskonut heti, että Tamu on vähän väsynyt ja siirtynyt leikkimään leluilla yms. Ja pääsipä Ruusa myös metsälenkille äitinsä ja veljensäkin kanssa. Olivat Bongan kanssa taas revitelleet oikein huolella:)

Paavo oli minun mukana Espoossa. Ja poika yllätti myös. Ei piipittänyt tai ollut muutenkaan kyllästynyt elämään. Alkaakohan sekin vanhemmiten saamaan aivot käyttöön? Haukkuikin vain postintuloa ja pari kertaa muuten, vaikkei ole pahemmin kerrostalossa ollut. Ja uuden vuoden vieraidenkin kanssa oli suht siivosti. Hiukan rajusti meinasi aluksi tervehtiä, mutta ei pahempaa. Hyvä Paavo! Ja käveli kapunkilenkilläkin ihan viksusti, eikä mennyt vain koko ajan nenä maassa tyttökoirien hajuja etsien.

Tänään käytiin sitten koko jengi rokotuksilla (paitsi mä). Ensin kissat, jotka oli normaalin kilttejä tapauksia. Paavo hiukan piippaili, kun oli mukamas tylsää (tai sitten sai mukamas liian vähän kissannappuloita). Ruusa meinasi hiukan hankaloittaa Juhan työtä. Yritti syödä stetoskoopin johtoa (vai onko se letku) ja antaa suukkoja. Muuten keikka meni vallan mainiosti. Ja lasku 133 euroa, jee jee. Mutta säästin sentään jokusen kympin kun vein kaikki kerralla.

Viikonloppuna olisi tarkoitus tehdä Pavelle mejä-jälkeä jos vaan ei ole lunta... Ja ensimmäisiä mejä-ilmojakin ajattelin laittaa menemään heti seuraavasta palkasta (pitää olla koemaksu maksettuna etukäteen).