Kävin maanantaiaamuna ensin Ruususen kanssa remmilenkillä. Hyvin tyttö tajusi tarjota kontaktia. Aika nopea vaan saa olla palkkaamisessa, että tyttö malttaa tehdä kunnolla töitä. Mutta hyvin menee kuitennii. Remmi kiristyi muistaakseni kerran lenkin aikana. Noh, eipä lenkilläkään ollut pituutta kuin noin 10 min:) Jätin sitten Ruusan kotiin ja lähdin Paavon kanssa tepsuttelemaan. Jätin sen toista kertaa koko taloon väljilleen (yleensähän tyttö on yksin ollessaan lasikuistilla). Ja kas, R oli löytänyt syömistä sillä aikaa. Töihin valmiiksi pakkaamani eväät oli päässeet parempiin suihin. Pari ruisleipää ja yksi Aamupala-juusto, muoveineen tietty, oli syöty. Ja häntä heilui niin vallan kauheasti kun tultiin Paavon kanssa kotiin. "Ette ikinä usko mitä mä löysin".

Illalla oltiin kovasti ensin menossa lenkille. No, ei päästy kauas kun alkoi kuulumaan koiran haukkumista. En viitsinyt lähteä katsomaan, että onko ko. otus omistajalla kiinni/hallinnassa. Yleensä tuolla metsässä liikkuvat ei ole kumpaakaan... Vedettiin sitten u-käännös ja lenkki jäi siihen. Mentiin siitä suoraan tallille, tarkoituksena käydä ratsastamassa Lisalla. Kannoin satulat, harjat, heijastinloimet yms valmiiksi. Harjasin hevosen. Ja sitten laitoin takaisin pihattoon. Lisalla puuttui toinen etukenkä, joten se siitä ratsastusajatuksesta. Onneksi sain kengittäjän jo heti tälle aamulle.

Ruusa kohtasi maailman pelottavimman asian. Pienen toppahaalarisen lapsen. Se oli tosi jänskä. Mutta pikkuhiljaa namin voimalla mentiin sitä katsomaan ja olihan se sittenkin ihan jees Ruusankin mielestä. Hassua.

Niin ja löytyihän yksi tilanne, jossa luoksetulo ei toimi. Ruusa oli tosiaan siinä tallilla vapaana ennen kuin hain hevosta. Olin viemässä sitä autoon, kun pirpana tepsuttikin pihattoon tutkimaan. Ja ei korvaansa lotkauttanut kun kutsuin luokse. Hevosen kakka vei voiton. Otin sitten Paavon autosta ja lähdettiin kävelemään Paven kanssa. Ruusunen tuli heti perässä. Näin sain sen kytkettyä ja autoon.

Tänä aamunakin meni aamun remmilenkki hyvin. Paljon enemmän tuli kontaktintarjoamista kuin edellisenä aamuna. Kehittyvä yksilö siis:)