Viime viikolla oli Nessa-beussi pari päivää mulla hoidossa. Ja totesin, että kaksi koiraa vielä menettelee mutta kolme on yksinkertaisesti lii-kaa. Mutta hyvin meillä silti sujui, ei ollut ongelmia. Tosin lenkillä jouduin muutaman kerran ottamaan koirat kiinni ja kolmen piteleminen yhtä aikaa on melkoista remmin sekasotkua:) Aamulenksulla käytin ensin Paavon ja Ruusan. Sitten Nessan yksikseen. Kaikkien kanssa olisi varmasti ollut kaaos valmiina... Nepu on kyllä muuten helppo hoidettava, kun tulee luokse käskystä ja osaa rauhoittua hyvin. Ja onneksi mulla on portti olohuoneen ja eteisen välissä niin sai porukkaa hiukan jaettua. Muuten koko kolmen kopla olisi juossut rallia koko illan:)

Muuten viime viikolla ei tapahtunut ihmeempiä, kun jäi se kauan odotettu näyttelykin väliin. Paavolta tosiaan doping-säännösten vuoksi ja Ruusalta solidaarisuussyistä. Onneksi ei lähdetty. Näyttelypaikalla oli kuulemma tullut vettä oikein huolella, joten Paavo ei varmasti olisi saanut sertiä (en suostu liikkumaan kun täällä sataa, yök) :) Toki olisi ollut hauska kuulla, mitä tuomari sanoo Ruususesta:) :) Ja olisiko se Esko vihdoin antanut sen sertin Pavelle. Ko. tuomari on tosiaan kaksi kertaa pidellyt sertiä kädessään ja molemmilla kerroilla päättänyt olla antamatta. Noh, saatiin toisella kertaa varaserti, wau:)

Tuskin maltan odottaa perjantaita. Joopa joo... Silloinhan on Pavella kasvaimenpoisto. Patologin lausunto tulee sitten 1-2 viikon päästä ja sen odottaminen ei tule olemaan mukavaa... Ja vihdoin olen saanut päätettyä, että samalla lähtee Paven kulkusetkin. Vielä on toki pari päivää lyhentää varattua leikkausaikaa, mutta en taida sitä tehdä. Olkoon mva-titteli. Pakko helpottaa omaa ja koirien elämää. Paavo reagoi niin voimakkaasti Ruusaan aina kun ne ovat olleet hoidossa tai Ruusa ollut leikkimässä jonkun toisen koiran kanssa. Ja jos en näin koiran 5,5 elinvuoden aikana ole käynyt kuin 3 kertaa näyttelyssä, niin ehkä se homma ei tosiaan ole mua varten... Pojalla on jo olemassa mejävaliouteen tarvittava tulos, joten siitä ei ole huolta.

Eli suuntaan turhan (lue:pitäisi mennä näyttelyihin mutta kun ei yhtään huvita) miettimisen sijaan energiani järkevämpiin asioihin. Eli oikeitten koiralajien treenaamiseen ja kilpailemiseen niissä.