Treenit sitten jäi tältä viikolta päänsäryn villinnyttyä aikamoisiin mittasuhteisiin. Höh. Juuri kun oli hyvä alku! Mutta ei auta itku markkinoilla.

Viikko on siis mennyt aika rauhaisasti. Eilen tosin oli oikeinkin kiva ilta. Töiden jälkeen lojuttiin hetki auringossa. Pikkulenkin jälkeen mentiin käymään ell-asemalla. Ruusalla kun on silmä rähminyt jo jonkin aikaa, pitihän se tsekata, että miten sen saisi kuntoon. Juha laittoi ensin väriainetta silmään. Ei näkynyt haavoja tms. Puudutti silmän ja tutkaili mitä sieltä löytyy. Ei ollut allergiselle reaktiolle tyypillisiä rakkuloita. Vain punoitusta ja turvoksissa. Eli jonkun pöpön aiheuttama tulehdus. Tippaa silmään viikon ajan, eiköhän siitä helpotu.

Ell-käynnin jälkeen suunnattiin auton nokka kohti Tamperetta ja Keskustorin Public Corneria. Siellä kun oli työkaveri kera Tapsan keikalla. Mietin ensin josko jätän koirat autoon (kun sain auton todella rauhaisaan varjopaikkaan parkkiin). Mutta onneksi en jättänyt. Tassuteltiin sitten porukalla terassin kupeeseen kuuntelemaan musaa. Ruusa ja Pave toi taas hyvää mainetta rhonteille. Olivat kiltisti kymmenien ihmisten rapsutettavina. Pavea alkoi hiukan jossain vaiheessa seisoskelu tympäisemään ja roikotti päätään ihan maansa myyneenä:) Ruusa söpösteli minkä ehti... Siellä meni sitten parisen tuntia hyvän musan parissa. Ihmisten kommentit ridgestä on aina niin hauskoja, heh!

Keikan jälkeen kävin vielä hakemassa bistrosta salaatin mukaan. Terveiset vaan supertympeälle Venlan tarjoilijalle. Joo-o, tiedetään ettei koirat saa tulla ravintolaan. Eikä ne tullut. Olivat vaan tuulikaapissa kiltisti asennossa. Mutta, että olisin voinut edes (täysin tyhjässä raflassa) käydä naputtamassa pin-koodin lukijalaitteeseen koirien kanssa, eikö sekään voinut onnata. Noh, tiukalla käskyllä koirat paikoilleen ja siellä ne nakotti. Onneksi niiden takaa ei mennyt kadulla ketään riidanhakuista haukkua. Olisi paikka-käsky unohtunut muuten samantien... Muistin taas kerran miksi tuo paikka oli hyvin pitkään mun mustalla listalla, enkä sinne ole jalallanikaan astunut. Aiempi syy oli raflanomistajan todella todella törkeä käytös henkilökuntaa kohtaan. Ja nyt tuon nyrpeä ilme maksavan asiakkaan nähdessä ja tyly käytös. Tajuan kyllä Suomen lainsäädännön, mutta silti ei tartte olla huonokäytöksinen. Hemmetti, kun niillä on niin mahdottoman hyvää pähkinä-kanasalaattia!

Salaatti nopsaan naamaan ja sitten vielä metsälenkille. Mukaan tuli myös Timi&Marianne Gadi-koiran kanssa. Gadi ja Ruuskanen painoi pitkin metsää aivotonna. Pave keskittyi möksöttämiseen :)

Lenkin jälkeen ruoka maistui koko poppoolle oikein hyvin. Loistoilta!

Tänään suunnataan kohti Säyhteetä. Paavo kun sain peruutuspaikan mejä-kokeeseen Elimäelle. Voi tulla tuskaiset oltavat kokeessa 28 asteen lämmössä. Pitäkee peukut pystyssä, niitä tarvitaan!!!