Heinäkuun puolivälissä oli rhodeyhdistyksen järjestämä mätsäri Tampereen Eteläpuistossa. Hyvä talkooporukka kasassa ja paljon etukäteissuunnittelua oli tehtynä. Aamu meni silti hiukan säätämiseksi mutta kovasti silti saatiin kehuja tuosta tapahtumasta. Sääkin melkein suosi kun lähes kaikki kehät saatiin vietyä läpi ennen sadetta. Mutta sitten kun vettä alkoi tulemaan, sitä tuli ihan huolella...

Ruusa oli mukana mätsärissä saaden sinisen nauhan ja ei sijoittunut. Mutta Paavopoika se otti ja voitti. Olin käyttämässä pojua pissalla kun kehään kuulutettiin Paras mieshändleri-kisaan. Tuuppasin Paavon ja buffasta nappaamani korvapuustin Sadun miehelle. Ja siellä ne pönötti ja kipitti niin hienosti että voitto tulla tupsahti. Way to go!

Parikilpailussa olin Ruusan ja Sepe-vipukan kanssa. Harjoitellessa (10 min ennen kehää) homma meinasi levitä ihan käsiin. Molemmat kiskoi eri suuntiin. Mutta kehässä kipittivät todella hienosti vierekkäin.

Ilta jatkui kiireen vallassa kun meille tuli iltaa istumaan mätsärinjärjestelyporukkaa ja muutama muukin ystävä, Ja sainpa todistaa sellaisenkin ihmeen, että meillä pystyi yöpymään uroskoiria. Toki olivat makkarin oven takana ja häkeissä. Mutta silti. Onnistuttiin. Paavohan ei piittaa muista pojista sitten laisinkaan mutta näin järjestellen olivat olleet, ilmeisesti, vallan siivosti jopa sen aikaa kun omistajat oli Tampereen yössä.